Home

Hypotheek Specialist AMS

Gageldijk 19

3602 AG Maarssen

0649-486499

info@hypotheekspecialist-ams.nl

Home Hypotheek Lenen Echtscheiding Verzekeren DVD Contact Route

 © Hypotheek specialist AMS     Ontwerp: J.A. Siebelink.LenenWilt u een nieuwe keuken financieren of heeft u net even wat meer bestedingsruimte nodig?

Er zijn verschillende manieren om geld te lenen, zodat u uw wensen waar kunt maken.

Het is belangrijk dat u een lening kiest die past bij uw persoonlijke situatie en financiële mogelijkheden.


Onderstaande leningen zijn de meest gebruikelijke.


Persoonlijke lening

Wanneer u een persoonlijke lening afsluit, spreekt u van tevoren af hoeveel geld u wilt lenen en hoelang u er over wilt doen om dit weer af te lossen. Bovendien wordt er voor de gehele looptijd een vast rentepercentage afgesproken. De hoogte van uw maximum leenbedrag is onder andere afhankelijk van uw inkomsten en vast lasten.


Doorlopend krediet

Wanneer u een doorlopend krediet afsluit, spreekt u een maximum leenbedrag af. Vervolgens bepaald u zelf wanneer en over hoeveel u van dit bedrag wilt beschikken. De looptijd van het doorlopend krediet staat niet vast, u kunt immers steeds weer opnemen wat u heeft afgelost. De hoogte van uw maximum opneembaar bedrag is onder andere afhankelijk van uw inkomsten en uw vast lasten. U lost uw doorlopend krediet af in maandelijkse termijnen. Daarnaast betaalt u elke maand een variabele rentevergoedig.


WOZ krediet

Bij het WOZ Krediet geldt het eigen woonhuis als onderpand voor de lening. Dit biedt de bank een stukje zekerheid wat resulteert in een (mogelijke) lagere rente. De hoogte van een WOZ krediet wordt bepaald aan de hand van de WOZ van de woning in combinatie met de hoogte van de hypotheek. Daarnaast gelden er ook inkomenseisen, net zoals bij een persoonlijke lening of doorlopend krediet.


Het WOZ krediet is een geschikte leenvorm voor het financieren van bijvoorbeeld een verbouwing of de aanschaf van een nieuwe keuken.


Direct berekenen / aanvragen